De roep om hulp en bijbels is groot!

Elke 6 minuten stijgt MAF op

MAF Trail

100 mijl |4 dagen |fellowship |survival |inspiratie

www.maf.nl


projecten

Brandstof

Vluchten voor Ebola in DRC, voor de vluchtelingen in Zuid-Soedan, voor de kerk in Papoea-Nieuw Guinea. Zonder MAF vlucht zouden veel mensen het Evangelie niet horen en mensenlevens sterven, omdat medische hulp te laat komt. Wilt u de MAF brandstoftanks vu
TOON OP KAART  LEES MEER

Zuid-Soedan

Medair is 1 van de 100 MAF partners die wekelijks vliegen met de MAF shuttle. Het is te gevaarlijk om over land of water te reizen, waardoor vliegen de enige veilige optie is.
TOON OP KAART  LEES MEER

MAF Trail

Doe mee met DE uitdaging van 2015, de MAF Trail! Een tocht van 160 kilometer dwars door Nederland. Een afstand die mensen als MAF er niet was moeten lopen om bij het ziekenhuis te komen.
TOON OP KAART  LEES MEER
 

stafleden

  Fam. Barendse
Met ons gezin werken wij (Kees en Ilonka Barendse-Gerritse) sinds 1997 voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Met onze kinderen Tom, Inge en Lise wonen we in Kampala, Oeganda. Kees is hier verantwoordelijk voor het team van onderhoudsmonteurs dat door middel van inspecties en reparaties de vliegtuigen veilig en betrouwbaar houdt.
Ilonka is als assistent van de programma manager verantwoordelijk voor personeelszaken in het MAF team.
Tom en Inge zullen dit jaar hun IGCSE examen gaan doen, dit staat gelijk aan een HAVO diploma in Nederland. Daarna kunnen ze nog twee jaar hier studeren voor A-levels, dat gelijk staat aan Atheneum.
Lise gaat haar tweede jaar op de Middelbare school doen.
Als gezin zijn we betrokken bij Kampala International Church.  De kinderen blijven  ook volop sporten en sport is voor Tom en Inge één van de examen vakken.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Zending en Diaconaat (SZD).
  TOON OP KAART  LEES MEER
  Fam. Bos
Wij zijn Arwin en Rianne Bos-Waagmeester. Samen met onze kinderen Joanne en Gideon, zijn wij in november 2013 naar Afrika vertrokken om voor Mission Aviation Fellowship (MAF) te gaan werken.
Wij voelen ons aangetrokken tot het werk in ontwikkelingslanden, om daar Gods liefde handen, voeten en vleugels te geven. Arwin vervoert als piloot bij MAF, passagiers en goederen voor diverse zendings-, noodhulp- en ontwikkelingsorganisaties. Maar daarnaast willen we ook in heel ons leven iets laten zien van Gods liefde voor ons, die Hij aan iedereen wil geven.
Wij hebben 8 maanden bij MAF in Madagaskar gewerkt, en verblijven tijdelijk even in Nederland. Daarna hopen wij te verhuizen naar Zuid-Soedan om het MAF programma aldaar te ondersteunen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de Verre Naasten. (www.deverrenaasten.nl)
  TOON OP KAART  LEES MEER
 

vliegtuigen

Cessna 206
LEES MEER
Cessna 208
LEES MEER
Quest Kodiak 100
LEES MEER
GA8 Airvan
LEES MEER
DHC6 Twin Otter
LEES MEER
Pilatus PC12
LEES MEER
Cessna 172
LEES MEER
 

legenda

Vliegtuig
Project
Staflid