Meld je nu nog aan! Inschrijving sluit op 31 mei.

MAF Trail 2016

Kostenbesparing en betrouwbaarheid!

Help MAF aan zonnestroom

Kom ook een rondvlucht maken bij MAF.

Vliegdagen 2016

www.maf.nl

Koos van der Ree Doolaard

Initiatiefnemer: Koos van der Ree Doolaard
Ik doe de MAF Trail om met MAF het verschil te maken. Voor mensen die wel 100 mijl moeten lopen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis ... als MAF daar niet zou vliegen. Want wat als ìk met mijn zieke kind 4 dagen moet lopen voor ik bij een medische post aankom ? Ik zou het doen ! En u/jij ? ZET OOK EEN STAP EN DONEER via de knop hiernaast. DAN MAKEN WE SAMEN HET VERSCHIL


Lees meer

Berthilde Snoek

Initiatiefnemer: Berthilde Snoek
Eind augustus hoop ik mee te gaan doen met de MAF Trail. Het is een hele uitdaging en ervaring, waar ik heel veel zin in heb. Ook om een klein beetje te ervaren hoe het is als mensen bijvoorbeeld dagen moeten lopen om met hun zieke kind bij een ziekenhuis te komen. Met dit project kan ik de MAF steunen, zodat zij deze mensen kunnen helpen.


Lees meer

Janneke van der Velde

 
Opbrengst: 10%
 
Initiatiefnemer: J. van der Velde
Eind augustus hoop ik deel te nemen aan de MAF Trail. 100 mijl wandelen in 4 dagen, zonder luxe en comfort. Ervaren wat vrouwen in Afrika meemaken wanneer ze niet uren, maar dagen wandelen voor de gezondheid van hun kind. Onvoorstelbaar, maar nog te vaak realiteit. MAF bied hulp aan deze mensen, die in afgelegen gebieden wonen. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Helpt u ook mee?


Lees meer

Tine van Toor

 
Opbrengst: 51%
 
Initiatiefnemer: Tine van Toor
Ik doe mee aan de Trail van MAF. In 4 dagen 165 km wandelen. Een flinke uitdaging, maar nog grotere uitdaging vind ik het om hiervoor geld op te halen. Hoop dat jullie willen helpen... Bij 'Lees meer' wil ik jullie op de hoogte houden van het verloop van de voorbereiding en inzameling


Lees meer

Mijke Gulden

 
Opbrengst: 57%
 
Initiatiefnemer: Mijke Gulden
In vier dagen lopend 165 kilometer afleggen. Zonder luxe of comfort van bijvoorbeeld een mobieltje, eten aan tafel of een warme slaapzak en onderweg geen contact met vrienden of familie. Voor mij klinkt dat als een sportieve en mentale uitdaging, maar voor anderen is het de enige mogelijkheid om bijvoorbeeld medische hulp te krijgen voor hun zieke kind. MAF brengt deze medische zorg, (nood) hulp en evangelie naar de mensen toe. Daar draag ik graag een steentje aan bij! Vanaf 31 augustus hoop ik de MAF trail te lopen, met als doel tenminste €2500 sponsorgeld op te halen. Dit doel haal ik natuurlijk niet zonder jullie hulp! 'Lees meer' over hoe je kunt doneren, de voortgang van mijn sponsoracties en voorbereiding op de trail.


Lees meer