De roep om hulp en bijbels is groot!

Elke 6 minuten stijgt MAF op

MAF Open Dag DV 4 juli, De Zanden 57-A, Teuge

Schrijf u nu in!

www.maf.nl

Wieler sponsortocht

Initiatiefnemer: Jafeth en Conny Bruinink
test


Lees meer

Dorothea Langeveld

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: Dorothea Langeveld
Met deze actie, het lopen van 165 km in 4 dagen wil ik graag de MAF helpen om hulp dichterbij te halen voor mensen die dit hard nodig hebben. De MAF trail is een grote uitdaging die ik graag aanga, want ik geloof in de missie van MAF en wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.


Lees meer

Zacharias Luiten

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: Z.U. Luiten
Ik doe de MAF Trail omdat ik aan de lijve wil ondervinden wat voor verschil MAF maakt in het leven van mensen die op plekken wonen waar het over de grond bijna onmogelijk is om er te komen.


Lees meer

John van Eijzeren

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: John van Eijzeren
Hallo, ik ben John van Eijzeren, 19 jaar en mij lijkt het een hele bijzondere uitdaging om op deze manier iets te kunnen betekenen voor andere mensen, die geen welvaart kennen, zoals wij die kennen in het westen. Zelfs geen goede zorg kent! Sponsort u mij om zo ook een kleine moeite te doen voor uw medemens?!


Lees meer

Dianne Schot

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: Dianne Schot
Hallo ik ben Dianne Schot, 19 jaar oud. Ik doe de MAF trail, omdat ik wil meemaken hoe het is om vier dagen te moeten reizen in primitieve omstandigheden. Zoals ook vrouwen in ontwikkelingslanden dit doen om zorg te kunnen verkrijgen voor hunzelf/hun kind(eren) . Ook lijkt het me een uitdaging om deze wandeltocht fysiek door te kunnen staan. Verder wil ik graag altijd andere mensen steunen en helpen, dit zie ik ook als en plicht van een christen. Als ik op deze manier kan helpen en zelf ook een stukje mee kan \'proeven\' van omstandigheden waarin vrouwen zich bevinden als ze zo een reis moeten maken, lijkt me dit heel bijzonder.


Lees meer