Brandstof

Voor de MAF vliegtuigen

MAF Trail

100 mijl |4 dagen |fellowship |survival |inspiratie

www.maf.nl

Run4Gold 2015

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Maarten Temminck
Het is het weer zover, voor het vijfde jaar op rij: Op de Posbank bij Dieren in Gelderland wordt de “Run4Gold” gelopen. Deze pittige sponsorduurloop van 5 mijl in een heuvelachtig gebied is bedoeld om geld bij elkaar te lopen voor Marijn en Noortje Goud‐Witteveen die werken voor Mission Aviation Fellowship in Angola.


Lees meer

John van Eijzeren

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: John van Eijzeren
Hallo, ik ben John van Eijzeren, 19 jaar en mij lijkt het een hele bijzondere uitdaging om op deze manier iets te kunnen betekenen voor andere mensen, die geen welvaart kennen, zoals wij die kennen in het westen. Zelfs geen goede zorg kent! Sponsort u mij om zo ook een kleine moeite te doen voor uw medemens?!


Lees meer

Dianne Schot

 
Opbrengst: 12%
 
Initiatiefnemer: Dianne Schot
Hallo ik ben Dianne Schot, 19 jaar oud. Ik doe de MAF trail, omdat ik wil meemaken hoe het is om vier dagen te moeten reizen in primitieve omstandigheden. Zoals ook vrouwen in ontwikkelingslanden dit doen om zorg te kunnen verkrijgen voor hunzelf/hun kind(eren) . Ook lijkt het me een uitdaging om deze wandeltocht fysiek door te kunnen staan. Verder wil ik graag altijd andere mensen steunen en helpen, dit zie ik ook als en plicht van een christen. Als ik op deze manier kan helpen en zelf ook een stukje mee kan 'proeven' van omstandigheden waarin vrouwen zich bevinden als ze zo een reis moeten maken, lijkt me dit heel bijzonder.


Lees meer

Wordt uitgedaagd en laat je inspireren

 
Opbrengst: 12%
 
Initiatiefnemer: Fam. Bruinink
Thema: God daagt jou Laat je inspireren door Anne van de Bijl en Jan Zwart (eerst Nederlandse MAF piloot) Te Amersfoort


Lees meer

Hendrik Kemp

 
Opbrengst: 12%
 
Initiatiefnemer: Hendrik Kemp
Ik doe de MAF trail omdat deze 100 mijl verschil gaan maken voor mensen die ze anders zouden moeten lopen. ...Maar dan niet als sportieve uitdaging...


Lees meer