Kostenbesparing en betrouwbaarheid!

Help MAF Zuid Soedan aan zonnestroom

www.maf.nl

Goede Doel Shop

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Eline Verrips
Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!


Lees meer

Willemijn Achterstraat

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: Willemijn Achterstraat
Eind augustus ga ik de MAF trail lopen. Ik doe dit omdat ik een uitdaging leuk vind en ook een klein stukje wil beleven hoe het is om zonder thuisfront, luxe en doen wat ik zelf wil, te leven. Daarnaast natuurlijk om geld in te zamelen voor MAF. Een ervaring waar ik positieve energie uit wil halen. Maar ook een ervaring om te ervaren, te weten hoe goed ik het als Nederlander heb. Daarnaast vind ik het te gemakkelijk om bijv. € 2,00 te doneren voor een pakje dropjes. Mezelf hier vol eten en vervolgens het geld op te sturen naar mensen die er rijst van moeten kopen.


Lees meer

Hans de Wit

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: H de Wit
Ik doe de MAF Trail omdat het mij een leuke en uitdagende tocht lijkt 165 kilometer lopen is een hele afstand! Ik hoop dat u bereid bent mij te sponsoren zodat ik het mooie bedrag van € 2500 aan de MAF kan overhandigen.


Lees meer

Jan Boom

 
Opbrengst: 61%
 
Initiatiefnemer: Jan Boom
Op 30 augustus hoop ik aan een wandeltocht te beginnen van 160 km in 4 dagen tijd. Dit is voor de MAF Trial. MAF Trial hoopt met deze wandeltocht geld op te halen om mensen in nood te helpen die bijvoorbeeld ziek zijn en dagen onderweg zijn zonder eten en drinken om bij een dokter of arts te komen in een nabij gelegen stad of dorp. Het zal voor mij een mooie uitdaging en spannende tocht worden omdat ik geen eten;drinken;slaapzak; tent of andere benodigdheden mee mag nemen. Dit is om te ervaren hoe de zieke of zwakke mensen hun wandeltocht afleggen naar een arts of dokter. Ook zal er tijdens het lopen weinig tot geen contact met familie/thuisfront zijn. Ik probeer me hier zo goed als gaat op voor te bereiden voor veel te wandelen in de natuur en een schema bij te houden. Ook ben ik nog op zoek naar mensen die mij willen sponsoren. Wil jij ook even MAF doen en mij sponsoren? Via lees meer vind u meer informatie en ook de rode ''steun deze aktie'' knop. Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!


Lees meer

Peter Pors

 
Opbrengst: 20%
 
Initiatiefnemer: Peter Pors
Mijn naam is Peter Pors, en ik kom uit Hendrik Ido Ambacht. Ik hoop b.l.e.w. in augustus de MAF Trail te gaan lopen. Dat vind ik een super mooie uitdaging, en ik wil mij op deze manier graag inzetten voor mijn verre naaste in nood! Want dat die nood er is dat is duidelijk! Waar wij vaak geen weet van hebben is daar harde werkelijkheid. Mensen die dagen lang lopen naar een hulppost, en dan soms nog te laat komen voor hun ernstig zieke kleine kind ...Op weg naar een dokter waar je niet even je auto voor pakken kunt. Waar wij hier in onze luxe auto,s stappen, onze telefoon even pakken en even regelen. Even bellen, even wat ophalen, even kijken wat kiezen we nu uit onze overvolle koelkast? Luxe die wij als normaal beleven is daar ondenkbaar. De opzet van het indenken / inleven zonder onze mobile, auto ons warme bed enz. trekt mij bijzonder aan in de opzet van het programma. Even inleven wat is dat nu ... Door het inzamelen van gelden voor de Maf kunnen we met elkaar de medemens in nood helpen, maar kunnen we ook onze naaste in de afgelegen gebieden in aanraking laten komen met het Evangelie! Aan het begin van een nieuw jaar hebben veel mensen een goed voornemen. Mijn goede voornemen is het lopen van de MAF Trail, om mijn naaste te mogen helpen. Mag ik u vragen mij te sponsoren? Via lees meer vind u meer informatie, en de rode “steun deze aktie” knop.


Lees meer