Kostenbesparing en betrouwbaarheid!

Help MAF Zuid Soedan aan zonnestroom

www.maf.nl

WIJNACTIE

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Johan Brugmans
Wij hebben een aantal bijzondere wijnen geselecteerd van uitstekende kwaliteit. Deze wijnen bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Met de aankoop van onderstaande wijnen steunt u de uitzending van Johan en Reinate Brugmans.


Lees meer

Kerstbroden

 
Opbrengst: 4%
 
Initiatiefnemer: Jafeth en Conny Bruinink
Nog geen kerstbrood voor de kerst? Bestel deze dan bij ons! In april 2016 hoopt de familie Bruinink uitgezonden te worden door MAF. Suriname zal de eerste bestemming zijn. Jafeth en Conny hebben dan naar verwachting twee dochters. Helpt u mee deze uitzending mogelijk te maken?


Lees meer

Martijn Terlouw

 
Opbrengst: 24%
 
Initiatiefnemer: Martijn Terlouw
Ik doe de MAF Trail om te ervaren wat het is om uren, soms wel dagen lang te moeten lopen naar een medische kliniek. De MAF helpt deze afstand te overbruggen door medische hulp per vliegtuig te bieden. Ik vind het heel mooi om door middel van een persoonlijke fysieke uitdaging geld op te halen voor de MAF om hiermee hulp te kunnen bieden op plekken waar dit nodig is, en nog belangrijker, het evangelie te kunnen verspreiden op plekken waar het anders niet zou komen.


Lees meer

speculaas-poppen

 
Opbrengst: 68%
 
Initiatiefnemer: Adriaan van Schoonhoven
Superkwaliteit speculaas-poppen voor Esther den Besten (MAF Nederland). .


Lees meer

Taarten voor MAF

 
Opbrengst: 52%
 
Initiatiefnemer: Sebastiaan Vogel
Twee jonge gemeenteleden (15 jaar oud) maken verse kwark- of appeltaarten voor de verkoop. Voor € 7,50 kan de taart afgehaald worden of voor € 9,50 bezorgd worden in de regio Vlaardingen. De gehele opbrengst (dus geen kostenmarge) gaat naar het steunfonds van Wouter & Marlies Nagel die hopelijk in het eerste kwartaal van 2017 uitgezonden gaan worden.


Lees meer