Orkaan Haiti

Help de slachtoffers

www.maf.nl

Koos van der Ree Doolaard

 
Opbrengst: 102%
 
Initiatiefnemer: Koos van der Ree Doolaard
Ik doe de MAF Trail om met MAF het verschil te maken. Voor mensen die wel 100 mijl moeten lopen naar de dichtstbijzijnde medische post ... als MAF daar niet zou vliegen. 100 mijl met of zonder ziek kind ...dat is zo\'n tweehonderdvijftigduizend stappen !! ZET OOK EEN STAP, klik door en sponsor mij. VOOR 1 CENT PER STAP maken we samen het verschil. Voor hoeveel STAPPEN doet u mee ?


Lees meer

Goede Doel Shop

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Eline Verrips
Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!


Lees meer

Profielnorm actie ProCessna

 
Opbrengst: 44%
 
Initiatiefnemer: Profielnorm
Komende 5 jaar spaart Profielnorm uit Tholen voor een MAF vliegtuig. Ook anderen worden van harte uitgenodigd mee te doen in dit mooie project. Giften kunnen via deze actiepagina of naar MAF worden overgemaakt o.v.v. ProCessna.


Lees meer

Vliegen om te Helpen - Een hobby in actie

 
Opbrengst: 63%
 
Initiatiefnemer: Bram Stikkel
Vliegen om te Helpen biedt de gelegenheid om te genieten van een vlucht van anderhalf uur in een behoorlijk realistische simulator van een bushplane. U vliegt in een cockpit met een volledige dubbele besturing, iets dat weinig voorkomt in Nederland. Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig op te laten stijgen vanaf een strip in het oerwoud. Doe een poging om te landen op een bergstrip met links en rechts hooguit vijf meter ruimte. Ervaar de kick van het vliegen tussen de wolken. Of houd het toestel onder controle in stormachtig weer met veel turbulentie. Kijk op: www.vliegenomtehelpen.nl en www.facebook.com/vliegenomtehelpen of maak een afspraak via vliegenomtehelpen@gmail.com. Bekijk ook nog even de updates !


Lees meer