De roep om hulp en bijbels is groot!

Elke 6 minuten stijgt MAF op

www.maf.nl

Agnes Blaauw

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: Agnes Blaauw
In 2016 hoop ik deel te nemen aan de MAF trail. Een tocht van 4 dagen en 100 mijl. Van vliegveld Teuge naar vliegveld Oostwold. Een pittige afstand. Geen contact hebben met je gezin, je familie en je vrienden. Dit zal voor de thuisblijvers ook best spannend zijn. Het onbekende tegemoet. Zonder tent en zonder slaapzak op stap. Van tevoren niet weten wat je eet en waar je slaapt. Het lijkt mij een enorme uitdaging maar tegelijkertijd ook een geweldig leerzame levenservaring. Lopen met als doel helpen en een stukje gaan begrijpen van het leven hier ver vandaan. Het is mooi om daadwerkelijk wat te kunnen doen voor mensen die vaak onder zware omstandigheden en zonder voorbereiding dagenlang moeten lopen voor hulp. Dit kan ik natuurlijk niet alleen. Daarom hoop ik dat er veel mensen bereid zijn om mij te sponsoren en MAF mee te doen. De inspiratie is er voor diverse acties. Ik houd jullie op de hoogte.


Lees meer

Walk for Kwantes

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: C. Bergstra
Sponsorwandeltocht op D.V. 19 september a.s voor het werk van Reinier en Dagmar Kwantes in Zuid Soedan.


Lees meer

Wieler sponsortocht

 
Opbrengst: 6%
 
Initiatiefnemer: Jafeth en Conny Bruinink
test


Lees meer

Profielnorm actie ProCessna

 
Opbrengst: 18%
 
Initiatiefnemer: Profielnorm
Komende 5 jaar spaart Profielnorm uit Tholen voor een MAF vliegtuig. Ook anderen worden van harte uitgenodigd mee te doen in dit mooie project. Giften kunnen via deze actiepagina of naar MAF worden overgemaakt o.v.v. ProCessna.


Lees meer

Vliegen om te Helpen - Een hobby in actie

 
Opbrengst: 70%
 
Initiatiefnemer: Bram Stikkel
Vliegen om te Helpen biedt de gelegenheid om te genieten van een vlucht van anderhalf uur in een behoorlijk realistische simulator van een bushplane. U vliegt in een cockpit met een volledige dubbele besturing, iets dat weinig voorkomt in Nederland. Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig op te laten stijgen vanaf een strip in het oerwoud. Doe een poging om te landen op een bergstrip met links en rechts hooguit vijf meter ruimte. Ervaar de kick van het vliegen tussen de wolken. Of houd het toestel onder controle in stormachtig weer met veel turbulentie.


Lees meer