Kostenbesparing en betrouwbaarheid!

Help MAF aan zonnestroom

Kom ook een rondvlucht maken bij MAF.

Vliegdagen 2016

www.maf.nl

Tine van Toor

 
Opbrengst: 8%
 
Initiatiefnemer: Tine van Toor
Ik doe mee aan de Trail van MAF. In 4 dagen 165 km wandelen. Een flinke uitdaging, maar nog grotere uitdaging vind ik het om hiervoor geld op te halen. Hoop dat jullie willen helpen... Bij 'Lees meer' wil ik jullie op de hoogte houden van het verloop van de voorbereiding en inzameling


Lees meer

Mijke Gulden

 
Opbrengst: 18%
 
Initiatiefnemer: Mijke Gulden
In vier dagen lopend 165 kilometer afleggen. Zonder luxe of comfort van bijvoorbeeld een mobieltje, eten aan tafel of een warme slaapzak en onderweg geen contact met vrienden of familie. Voor mij klinkt dat als een sportieve en mentale uitdaging, maar voor anderen is het de enige mogelijkheid om bijvoorbeeld medische hulp te krijgen voor hun zieke kind. MAF brengt deze medische zorg, (nood) hulp en evangelie naar de mensen toe. Daar draag ik graag een steentje aan bij! Vanaf 31 augustus hoop ik de MAF trail te lopen, met als doel tenminste €2500 sponsorgeld op te halen. Dit doel haal ik natuurlijk niet zonder jullie hulp! 'Lees meer' over hoe je kunt doneren, de voortgang van mijn sponsoracties en voorbereiding op de trail.


Lees meer

Sponsorloop Groep 3 JV Obadja

 
Opbrengst: 7%
 
Initiatiefnemer: Marjon Oostdijk
Sponsorloop met de leden van groep 3 van JV Obadja uit Krabbendijke, we hopen te gaan lopen van Krabbendijke naar vliegveld Midden Zeeland voor de MAF.


Lees meer

le Tour de Bruinink

 
Opbrengst: 7%
 
Initiatiefnemer: Carina Witter
Fietsen voor Jafeth en Conny Bruinink! Zaterdag 11 juni 2016 voor de sportievelingen twee fietsroutes rond het IJsselmeer; 180 km óf 280 km.


Lees meer

Tour de Bruinink

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Carina Witter
Fietsen voor Jafeth en Conny Bruinink! Het idee is om met een groep op zaterdag 11 juni 2016 een rondje rond het IJsselmeer te fietsen.


Lees meer