Hart voor zending en oog voor techniek?

Kom naar de Beleef de MAF dag!

Kostenbesparing en betrouwbaarheid!

Help MAF aan zonnestroom

www.maf.nl

Roy goes MAF

 
Opbrengst: 20%
 
Initiatiefnemer: Roy Scheper
Ik doe de MAF trail omdat ik de welvaart oneerlijk verdeeld vind. Ik kan met mijn kind binnen 15 minuten in een ziekenhuis zitten en een vrouw in Afrika doet er 384 keer zo lang over. Dat zit mij dwars...


Lees meer

Koos van der Ree Doolaard

 
Opbrengst: 101%
 
Initiatiefnemer: Koos van der Ree Doolaard
Ik doe de MAF Trail om met MAF het verschil te maken. Voor mensen die wel 100 mijl moeten lopen naar de dichtstbijzijnde medische post ... als MAF daar niet zou vliegen. 100 mijl met of zonder ziek kind ...dat is zo\'n tweehonderdvijftigduizend stappen !! ZET OOK EEN STAP, klik door en sponsor mij. VOOR 1 CENT PER STAP maken we samen het verschil. Voor hoeveel STAPPEN doet u mee ?


Lees meer

Berthilde Snoek

 
Opbrengst: 102%
 
Initiatiefnemer: Berthilde Snoek
Eind augustus hoop ik mee te gaan doen met de MAF Trail. Het is een hele uitdaging en ervaring, waar ik heel veel zin in heb. Ook om een klein beetje te ervaren hoe het is als mensen bijvoorbeeld dagen moeten lopen om met hun zieke kind bij een ziekenhuis te komen. Met dit project kan ik de MAF steunen, zodat zij deze mensen kunnen helpen.


Lees meer

Janneke van der Velde

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: J. van der Velde
Eind augustus hoop ik deel te nemen aan de MAF Trail. 100 mijl wandelen in 4 dagen, zonder luxe en comfort. Ervaren wat vrouwen in Afrika meemaken wanneer ze niet uren, maar dagen wandelen voor de gezondheid van hun kind. Onvoorstelbaar, maar nog te vaak realiteit. MAF bied hulp aan deze mensen, die in afgelegen gebieden wonen. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Helpt u ook mee?


Lees meer

Tine van Toor

 
Opbrengst: 149%
 
Initiatiefnemer: Tine van Toor
Ik doe mee aan de Trail van MAF. In 4 dagen 165 km wandelen. Een flinke uitdaging, maar nog grotere uitdaging vind ik het om hiervoor geld op te halen. Hoop dat jullie willen helpen... Bij \'Lees meer\' wil ik jullie op de hoogte houden van het verloop van de voorbereiding en inzameling


Lees meer